Screen Shot 2019-05-27 at 2.11.54 AM.png

U klubu Steel: Ofenbach probudili i oduševili Rovinj

Od prošle subote teško da će itko više govoriti o usnulom Rovinju. Napokon je dobio pravo mjesto za zabavu, rezime je to svečanog otvaranja novog kluba Steel koji je oduševio gotovo tisuću posjetitelja proteklog vikenda. Svemu tome uvelike je pomogao simpatični francuski DJ dvojac Ofenbach, kao i brojna nezasitna domaća i inozemna publika

59039507_1985276618261525_1258248331931418624_o_large.jpg

U Rovinju večeras započinje nova era zabave i noćnog života - STEEL OTVARA SVOJA VRATA!!

Steel svojim kapacitetom može prihvatiti više od tisuću ljudi a dijeli se na „bijeli“ klub koji će biti namijenjen kulturnim radionicama, izložbama, predavanjima i dnevnim događanjima te „crni“ klub u kojem će se odvijati bogat program u okviru noćnog kluba. Programski direktor kluba bit će slavni DJ i glazbeni producent Tomo in der Mühlen.

122118.jpeg

NOĆNI ŽIVOT SE VRAĆA U ROVINJ

Razmišljajući o interijeru i trendovima u klubovima, opredijelio sam se za onaj koji je najsličniji klubovima u New Yorku. To znači minimalizam u kombinaciji s najboljim ozvučenjem. Konkretno, i sukladno mojoj vlastitoj filozofiji - naglasi potrebno, izbaci nepotrebno - akcent Steela bit će na uljudnom i educiranom personalu, izvrsnoj ponudi i odličnoj muzici, kaže Tomo in der Mühlen, programski direktor kluba

978875.jpeg

Rovinj dobiva novi centar zabave: Steel otvara vrata gostovanjem francuskog DJ dua Ofenbach

Sve je spremno za uživanje u novom zabavnom klubu u Rovinju i to u prostorima bivše tvornice Mirnapack. Nakon višemjesečnih priprema, klub naziva Steel, otvara svoja vrata u četvrtak 2. svibnja. To je tek priprema za veliko otvaranje koje je na rasporedu 18. svibnja kada će se publici predstaviti popularni Ofenbach - koji su i više nego dovoljna pozivnica da se posjeti Steel

122618.jpeg

NOĆNI KLUB STEEL OTVORIO VRATA 

Prostor me oduševio. Šank u sredini koji dominira i koji je protočan. Raw dizajn, koji se fantastično uklopio u bivšu tvorničku halu, ali i donio nešto novo, avangardno i atraktivno, kaže Daniel Matić, jedan od posjetitelja

Ako je suditi po komentarima prvih posjetitelja novootvorenog noćnog kluba Steel u Rovinju, očekivanja su ispunjena. Programski direktor kluba Tomo in der Mühlen nije krio zadovoljstvo posjetom.

Screen Shot 2019-05-27 at 2.18.38 AM.png

Svečano otvoren Steel OFENBACH ODUŠEVILI ROVINJ

Rovinj je napokon dobio pravo mjesto za zabavu, rezime je to svečanog otvaranja novog kluba Steel koji je oduševio gotovo tisuću posjetitelja ovog vikenda. 

Kako to i priliči klubovima poput ovog, za veliko otvaranje bio je zadužen francuski DJ duo Ofenbach, koji su uz brojne hitove poput 'Be mine, Katchi, Rock it, zabavljali publiku do jutra.

Screen Shot 2019-05-09 at 8.18.00 PM.png

DJ duo Ofenbach i njihovi hitovi bit će zaslužni za skori spektakl u Rovinju!

Noćni život Rovinja započet će u ''velikom Steelu'' gostovanjem francuskog DJ dua Ofenbach, čiji će poznati hitovi poput ''Katchi“, ''Be Mine“, ''Around the Fire“ i ''You Don't Know Me“ biti jamstvo dobre zabave do ranih jutarnjih sati.

 
STEEL-ROVINJ-12.jpg

STEEL JE NOVI KLUB U ROVINJU

Ako ste mislili da „sirovo“ ne može biti lijepo, morali biste posjetiti novi klub u Rovinju znakovitog naziva Steel, kojim prevladava hladnoća neobrađenog metala i betona. Zamislite samo željezne valjane ploče teške šest tona, u kombinaciji s pet tona betona. Ne, ne govorimo o početku izgradnje Pelješkog mosta, nego o šanku kluba Steel koji se prostire na čak šesnaest metara!